Flyg och hotell

Enkelt och bekvämt - som charter på vatten

Slipp att leta flyg och hotell – vi löser både resa och boende åt dig. Flyg går från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, du väljer själv vilken av dessa flygplatser som passar bäst. Väl framme i Aten finns en hotellnatt bokad. Passa på att uppleva en kväll i Aten innan du går ombord på kryssningsfartyget dagen efter.

Våra utvalda hotell

Hotels, Plaka, athens, Celestyal Cruises

Plaka hotel

En härligt boende för våra kryssningsgäster mitt i Aten. Hotellet renoverades 2014 och har ligger centralt med Akropolis, antika Agora, Parlamentet, museum, katedralen och shoppinggatorna Plaka och Ermou street bara ett stenkast från hotellet. Längst upp på takterassen har du en fantastisk utsikt över Akropolis som du inte vill missa!

Hermes Athens hotel room view

Hermes Hotel

Ett trestjärnigt hotell som ligger bara 2 min promenad från Sytagma Metro Station och Monastriraki torget. Här bor du i närheten av alla fantastiska sevärdheter katedralen, Akropolis, Parlamentet, museum och affärer längs Plaka och Ermou street. Hotellet är ett litet och trevligt och erbjuder ett bekvämt boende i en avslappnad atmosfär.

Standard Room

Athens Center Square Hotel

Bo trestjärnigt på gågatan framför fruktmarknaden och bara ett par minuter från Syntagma Square (parlamentet) och shoppingstråken. Ett härligt hotell med 54 rum som alla är individuellt inredda. På den mysiga takterassen kan du njuta av utsikten och panoramavyn av Akropolis. Samtliga rum har stora fönster, gratis WiFi, AC, kylskåp, TV, säkerhetsbox och modern toalett.…