Återblick av temakryssningarna 2016

Vårt tidigare koncept av temakryssningar utvecklades till en ny holistisk dimension där varje kryssning hade ett tema ur det grekiska livet. Vi delade upp säsongen i tre olika perioder, kultur, underhållning och gastronomi där varje del berättade sin historia om Grekland.

Grekisk historia och kulturarv

Förra året fokuserade vi på grekisk kultur,  där några av höjdpunkterna var det grekiska kulturarvet,  den minoiska civilisationen, olympiska spelen, grekisk mytologi och antikens filosofi för att nämna några. Det blev oförglömliga ögonblick för våra resenärer med kulturhistorisk touch!

Se filmen här:

Grekisk Sommarfestival

Vi är medvetna om att våra resenärer älskar att roa sig på grekiskt vis. Förra sommaren skapade vi temat sommarfestival vilket var en unik serie av kryssningar som förmedlade vår grekiska passion genom traditionell och modern musik, live uppträdanden och fester ombord. Det var sång, dans och alla fick uppleva hur det är att fira på grekiskt vis. En resa fylld av glädje och skratt!
Se filmen här

vin mat glas provning

Grekisk matlagningskonst och gastronomi

Förra året anordnade vi på Celestyal Cruises en serie av smakfulla kryssningar med fokus på grekisk matlagningskonst. Våra resenärer fick uppleva de magiska hemligheterna med Medelhavskosten, de lokala produkterna och smakerna samt några av de mest utsökta viner och drycker från regionen. En unik kulinarisk resa fylld av smak och lokala delikatesser, självklart lagade av grekiska kockar i världsklass!

Se filmen här