Celestyal Cruises introducerar Samos på ikoniska kryssningar

Celestyal Cruises meddelar idag att de adderar Samos som resmål till de populära 3-4 dagars ikoniska kryssningar. Efter att ha utvärderat över 85 000 enkäter så upptäckte Celestyal Cruises att passagerarna tyckte att Samos var en av de vackraste resmålen bland företagets kryssningar.  Så from mars 2017 så ger Celestyal Cruises resenärerna möjligheten att välja mellan att åka till Samos eller Kusadasi under vår ikoniska kryssning. De historiska /ikoniska 3-4 dagars kryssningarna inkluderar även Pireus, Mykonos, Patmos, Rhodos, Heraklion och Santorini.

På Samos finns manga sevärdheter som ex att promenera längs huvudgatan I Vathi. På ön finns även ett spännande vinmuseum där besökare får lära sig kring konsten och lokala traditionen att producera vin. Celestyal Cruises har även utflykter till den pittoreska byn Kokkari och den lilla hamnen där du även hittar Medelhavets bästa stränder.

“ Vi fortsätter att utveckla våra kryssningar med unika produkter och resmål säger VD på Celestyal Cruises, Kyriakos Anastassiadis. “ Att vi lägger till Samos till våra historiska och ikoniska kryssningar är en del av visionen för Celestyal Cruises, som är att bredda vårt utbud och ge våra resenärer fler magiska ögonblick och upplevelser.”

Celestyal Cruises är glada att få ta våra resenärer till platsen där Pytagoras föddes. Den berömda Pytagoras sats är användbar för räta vinklar och triangular men våra resor kräver ingen matematik eller mätningar – bara en vilja att kliva iland på en av de vackraste öarna i Medelhavet.

För mer information kontakta Marcus Pettersson, General Manager Celestyal Cruises Scandinavia  [email protected]

Om Celestyal Cruises

Celestyal Cruises är den enda kryssningsarrangören med hemmahamn i Grekland som kryssar till grekiska Medelhavet och Kuba. Företaget äger fem medelstora fartyg, där vart och ett erbjuder personlig servcie till alla resenärer. Varje kryssning fokuserar på den kulturella upplevelsen och att skapa så många unika ögonblick på resan, vart fartygen än kryssar.

Hållbarhet

Celestyal Cruises är engagerade hållbarhet och etiskt företagande. Företaget stöder de lokala kommunerna på de resmål som besöks och speciellt inom utbildning. Sedan 2015 har mer än 1000 studenter från öarna Milos, Patmos och Ios deltagit I en kunskapsresa genom att delta I museiprogrammet. Ett initiativ av Celestyal för att skapa interaktiva utställningar från Herakleidon museet och föra ut detta till avlägsna områden så att eleverna kan lära sig om hur vetenskap, konst och matematik hänger samman.  Celestyal Cruises stöder även culturella NGO:s och förespråkar entreprenörskap, utveckling av marina studenter och social välfärd för barn och unga.

ISO Certifiering

Celestyal Cruises är ISO certifierade enligt 9001/14001 standard efter en omfattande revision på två av fartygen samt huvudkontoret.  Detta innefattar hela verksamheten, management, teknisk personal och besättning. Den utfärdande myndigheten av ISO är DNV GL som är den största och mest respekterade organisationen inom den marina sektorn.

Utmärkelser

2017 fick Celestyal Cruises fyra Cruise Critics Cruisers´Choice Awards, där de även tog första platsen i mellanklass kategorin, ”Bästa värde”, Bästa underhållning, Bästa utflykterna och Bästa avstigning – företaget placerades även som en av de tio bästa i kategorin Best Overall Cruise Line.

2016 vann företaget den prestigefulla Editor’s Pick award från Cruise Critic UK, världens största kryssnings forum online i kategorin ” Best Value for Money”. Celestyal Cruises har även fått erkännanden genom Greek Tourism Awards (vann både guld och silver i fyra kategorier 2016), Efkranti Awards, HR Community Conference & Awards och var även finalist i UK´s WAVE awards.

För mer information:  https://www.celestyalcruises.se/

Facebook: https://www.facebook.com/CelestyalScandinavia

Instagram: https://www.instagram.com/celestyalscandinavia

Twitter: https://twitter.com/celestyalScandi