Celestyal Cruises vinner fem utmärkelser i Tourism Awards 2017

Årlig ceremoni som utser de främsta inom resor och turism

Celestyal Cruises, den enda kryssningsoperatören med hemmahamn i Grekland som erbjuder resor till grekiska öar och Kuba, meddelade idag att de vunnit fem utmärkelser vid Tourism Awards 2017.

Celestyal Cruises vann fyra guld i kategorierna:

Tourism Season Expanding Initiatives-Greek Tourism Product Enrichment
Guest Service Excellence
Gastronomic Tourism
Corporate Identity-Corporate Reputation Management-Branding

Företaget vann även silver I kategorin för Integrated Marketing Campaign.

Tisdagen den 21 mars anordnades prisutdelningen vid Athenaeum InterContinental, Aten vilket är en höjdpunkt för turismnäringen i Grekland. För 4:e året I rad, presenterades Tourism Awards av Boussias Communications och under Ministry of Toursm ( Turistrådet) och Greek National Tourism Organization (GNTO) utsågs de bästa affärsidéerna och företagen inom resor, turism och fritidsbranschen. Här uppmärksammandes även innovationer och nya  attraktioner som turister kan uppleva i Grekland. Bland alla vinnarna utmärkte sig Celestyal Cruises för sin innovation och gästservice med de fyra guldplaceringarna.

Priser/utmärkelser:

Tourism Season Expanding Initiatives-Greek Tourism Product Enrichment

Celestyal Cruises vann guld för sin fortsatta utveckling av service och produkter, särskilt för de strategiska investeringar som gjorts för att vidga marknaden för kryssningar med nya destinationer till sina resor, vilka endast kan nås med medelstora fartyg.

Guest Service Excellence

Företaget vann guld för sitt sätt att erbjuda äkta grekisk gästfrihet till samtliga passagerare från över 140 länder. Celestyal fortsätter att utmärka sig I Grekland och internationellt genom sin utformande och utförande av de tjänster man erbjuder som kryssningsoperatör. Inte minst den otroligt positiva responsen som resenärena gett i utvärderingarna efter resan, där Celestyal uppfyller internationell standard.

Gastronomic Tourism

Under 2016 introducerade Celestyal temakryssningarna kring grekisk matlagningskonst och gastronomi som baserades på grekisk mat, lokala maträtter och grekiska viner för att ge resenärerna en genuine matupplevelse. Celestyal Cruises utmärkte sig genom sitt holistiska sätt att marknadsföra grekisk mat och vin på sina medelhavskryssningar. Grekisk mat och vin är en viktigt grund för kryssningsresorna och för upplevelsen ombord och på utflykter iland.

Corporate Identity-Corporate Reputation Management-Branding

Celestyal vann sitt fjärde guld för 2016 genom sitt PR arbete vilket resulterade ökad kännedom för mångfald och autencitet på rederiets kryssningar. Särskilt lyfts spridningen I media över Europa, USA och Kanada och den unikitet och varumärkeskännedom  som framkommer ur Cruise Critic, en ratingsida för världens kryssningsoperatörer.

Integrated Marketing Campaign

Celestyal fick silver I kategorin för integrerad marknadskampanj för “Sea More”, vilket lanserades I sju olika internationella städer. Sea More är ett 360 koncept som är anpassad till respektive marknad och dess förutsättningar under vilket man marknadsfört de olika produkterna.

“ Jag är mycket stolt över dessa viktiga utmärkelser som vi som företag har fått”, säger

Kyriakos Anastassiadis, VD på Celestyal Cruises. “Celestyal Cruises erbjuder genuine upplevelser på varje destination som de besöker, inclusive populära sevärdheter och undangömda smultronställen vid Medelhavet och Kuba. Vi är stolta över att kunna erbjuda hög kvalitet och prisvärdhet för alla resenenärer som väljer våra kryssningsresor. Våra priser på Tourism Awards 2017 är ett bevis för att vårt engagemang och branschens mest prisvärda kryssningar.”

För information kontakta Marcus Pettersson, General Manager Celestyal Cruises Scandinavia mailto:[email protected]

Om Celestyal Cruises

Celestyal Cruises är den enda kryssningsarrangören med hemmahamn i Grekland som kryssar till grekiska Medelhavet och Kuba. Företaget äger fem medelstora fartyg, där vart och ett erbjuder personlig servcie till alla resenärer. Varje kryssning fokuserar på den kulturella upplevelsen och att skapa så många unika ögonblick på resan, vart fartygen än kryssar.

Hållbarhet

Celestyal Cruises är engagerade hållbarhet och etiskt företagande. Företaget stöder de lokala kommunerna på de resmål som besöks och speciellt inom utbildning. Sedan 2015 har mer än 1000 studenter från öarna Milos, Patmos och Ios deltagit I en kunskapsresa genom att delta I museiprogrammet. Ett initiativ av Celestyal för att skapa interaktiva utställningar från Herakleidon museet och föra ut detta till avlägsna områden så att eleverna kan lära sig om hur vetenskap, konst och matematik hänger samman.  Celestyal Cruises stöder även culturella NGO:s och förespråkar entreprenörskap, utveckling av marina studenter och social välfärd för barn och unga.

ISO Certifiering

Celestyal Cruises är ISO certifierade enligt 9001/14001 standard efter en omfattande revision på två av fartygen samt huvudkontoret.  Detta innefattar hela verksamheten, management, teknisk personal och besättning. Den utfärdande myndigheten av ISO är DNV GL som är den största och mest respekterade organisationen inom den marina sektorn.

Utmärkelser

2017 fick Celestyal Cruises fyra Cruise Critics Cruisers´Choice Awards, där de även tog första platsen i mellanklass kategorin, ”Bästa värde”, Bästa underhållning, Bästa utflykterna och Bästa avstigning – företaget palcerades även som en av de tio bästa  i kategorin Best Overall Cruise Line.

2016 vann företaget den prestigefulla Editor’s Pick award från Cruise Critic UK, världens största kryssnings forum online i kategorin ” Best Value for Money” . Celestyal Cruises har även fått erkännanden genom Greek Tourism Awards (vann både guld och silver i fyra kategorier 2016), Efkranti Awards, HR Community Conference & Awards och var även finalist i  UK´s WAVE awards.

För mer information: www.celestyalcruises.se

Facebook: https://www.facebook.com/CelestyalScandinavia

Instagram: https://www.instagram.com/celestyalscandinavia

Twitter: https://twitter.com/celestyalScandi