Celestyal Crystal

Avslappnad och skön atmosfär

Fartyget Crystal är en dyrgrip på havet medan hon kryssar runt Kuba.  Ombord finns en härlig och familjär atmosfär från att du stiger ombord på landgången tills att du lämnar hamn….

Res med Celestyal Crystal och känn dig  härligt avslappnad bland våra restauranger, barer, spännande kasino, pool, affärer och ett träningscenter med spa. Hela fartyget är som gjort för att du ska njuta och känna dig lite bortskämd.

Kapacitet
1200
Resenärer
Hytter
480
Totalt
Längd
162
Meter
Hastighet
18
Knop

Planlösning

Athena deck Celestyal Crystal
deck 3 Hermes Crystal
Deckplan Crystal
Deck 5 Crystal
Deckplan Crystal Hera 10

Hytter

Våra härliga hytter är rymliga och bekväma så det är bara att hitta din favorit så lovar vi att du kommer att trivas under hela kryssningen!

Crystal cabin IE
IC Insideshytt för 2 pers Crystal

Insides hytt på däck 5 och 6 som rymmer 2 personer med två bäddar. Hytten har badrum med dusch, luftkonditionering (AC), telefon, hårtork, säkerhetsbox och TV. Ca 11 kvm.

Celestyal Crystal Cabin ID
IB Insideshytt 2-4 pers Crystal

Insides hytt på däck 3 och 4 som rymmer upp till 4 personer. Hytten har två undre, två övre bäddar alt en dubbelsäng, badrum med dusch, luftkonditionering (AC), telefon, hårtork, säkerhetsbox och TV. Storlek är ca 11 kvm.

IB-interior-d-crystal
IA Insideshytt 2-4 pers Crystal

Insides hytt på däck 2 och 3 rymmer upp till 4 personer med två undre bäddar samt två övre bäddar alt en dubbelsäng. Hytten har badrum med dusch, luftkonditionering (AC), telefon, hårtork, säkerhetsbox samt TV. Ca 11 kvm.

XBO Crystal
XBO Utsideshytt 2-4 pers Crystal

Utsideshytt på däck 6 som rymmer 2-4 personer med två undre bäddar och två övre bäddar, badrum med dusch, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox, tv och fönster. Hytten har s k Obstructed View (delvis skymd)  

Crystal cabin XB
XB Utsideshytt 2-4 pers Crystal

Utsideshytt på däck 3 och 4 för 2-4 personer med två bäddar, badrum med dusch, luftkonditionering (AC), telefon, hårtork, säkerhetsbox och TV. Hytten är ca 11 kvm och med ett fönster .

hytt XC, XD, XF
XC Utsideshytt 2-4 pers Crystal

Utsideshytt på däck 5, 6 och 7och rymmer upp till 4 personer med två undre och två övre bäddar, badrum med dusch, luftkonditionering (AC), telefon, hårtork, säkerhetsbox och TV. Ca 12 kvm och med fönster mot utsida.

Celestyal Crystal Cat. SB
SB Svit m balkong 2-3 pers Crystal

Svit med balkong på däck 7 som rymmer upp till 3 personer. Sviten har två bäddar/dubbelsäng, bäddsoffa, badrum med dusch, luftkonditionering (AC), telefon, hårtork, säkerhetsbox, TV, kyld minibar och balkong. Sviten är ca 36 kvm.

SBJ Svit Celestyal Crystal
SBJ Juniorsvit m balkong 2-3 pers Crystal

Junior svit med balkong på däck 6 och däck 7. Sviten  rymmer upp till 3 personer med två bäddar samt bäddsoffa, badrum med dusch, luftkonditionering (AC), telefon, hårtork, säkerhetsbox, TV, kyld minibar och balkong. Sviten är ca 15 kvm.

Fotogalleri

Restauranger, barer, lounger, en glittrande pool…. på Celestyal Crystal finns allt du behöver.   Klicka på bilden för att komma till vårt fotogalleri…