Majesty

Majesty är ett fantastiskt fartyg med många möjligheter till njutning på din semester i grekiska Medelhavet.

Kapacitet
1990
Resenärer
Hytter
732
Totalt
Längd
207
Meter
Hastighet
17
Knop

Planlösning

Majesty Deck 3
Majesty deck 4
Majesty deck 5
Majesty deck 6
Majesty deck 9
Majesty deck 10
Majesty deck 11

Hytter

Våra hytter är generöst tilltagna och utformade för att passa just dina önskemål. Välj en passande hytt och vi lovar att du kommer att både bo och känna dig avslappnad under hela kryssningen.

Insideshytt Majesty IB
IB Insideshytt för 2-4 pers Majesty

Insideshytt på däck 3 som rymmer upp till 4 personer med två undre och två övre bäddar. I hytten finns badrum med dusch, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox och TV. hytten finns badrum med dusch, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox samt TV.

Cabin XG 1
XG Utsideshytt 2-4 pers Majesty

Utsideshytt på däck 6, 7, 8 och 9 som rymmer upp till 4 personer med två undre och två övre bäddar. I hytten finns badrum med dusch, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox ,TV samt fönster.

SG Mastersuite 2 Majesty
SG Mastersvit för 2-4 pers Majesty

Master svit på däck 9 som rymmer 4 personer med två bäddar och en bäddsoffa. I sviten finns badrum med badkar, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox, kyld minibar och balkong.

SB Svit 1 Majesty
SB Balkongsvit för 2-4 pers Majesty

Svit med balkong på däck 9 som rymmer 4 personer med två bäddar och en bäddsoffa. I sviten finns badrum med badkar, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox, TV, kyld minibar och balkong.

Suite S
S Svit för 2-4 pers Majesty

Svit på däck 6 och 9 som rymmer 4 personer med en dubbelsäng eller två sängar samt en bäddsoffa. I sviten finns badrum med badkar, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox, TV, kyld minibar samt två fö

Cabin SJO Majesty 1
SJO Juniorsvit för 2-4 pers Majesty

Juniorsvit på däck 9 som rymmer 4 personer med två bäddar och en bäddsoffa. I sviten finns badrum med badkar, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox, TV, kyld minibar och ev balkong (2 av 5 sviter har balkong).

SBJ Majesty 1
SBJ Balkongsvit för 2 pers Majesty

Juniorsvit med balkong på däck 8 och 9 som rymmer 2 personer med två bäddar. I sviten finns badrum med dusch, AC, telefon, hårtork, säkerhetsbox, TV, kyld minibar och en balkong.

Fotogalleri