Internetpolicy

Så hanterar vi cookies och personuppgifter

Ditt samtycke gäller för CC Scandinavia Ticketing 556353-4287 och för följande domäner: www.celestyalcruises.se

Så arbetar vi med cookies

Vi lagrar information om dig som kund genom våra cookies.  Detta för att förbättra användarupplevelsen men även för att du ska kunna ta del av våra produkter. Läs mer om vår Cookie policy här 

Så arbetar vi med personuppgifter

Celestyal Cruises Scandinavia lagrar personuppgifter som du lämnat i register och hanterar dem enligt Personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna används för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig och leverera den köpta varan eller tjänsten. Det kan vara exempelvis namn, födelsedatum, kön, adress, e-postadress och telefonnummer som du lämnar i samband med beställning av resa eller tilläggstjänster på vår webbplats eller per telefon. Det kan även vara särskild information som lämnas i samband med beställning ex specialkost, information om ditt hälsotillstånd inför resa, särskilda behov eller annat som gäller dig som kund kommer att behandlas av Celestyal Cruises Scandinavia och i förekommande fall inom samarbetspartners till Celestyal Cruises Scandinavia.

När du bokar en resa lämnas nödvändiga uppgifter till våra samarbetspartners, som ex flygbolag, hotell, lokala samarbetspartners på resmålet samt utflyktsarrangörer. Det kan även gälla för Celestyal Cruises Scandinavia anlitade leverantörer av administrativa tjänster, betalning och finansiering samt systemtjänster. Vi använder oss av uppgifterna för att kunna ge information, erbjudanden och service gällande din resa via email, telefon, sms och postala utskick.

Efter avslutad resa sparas dina personuppgifter och resehistorik i vårt kundregister i tre år . Om du samtycker kan vi spara uppgifterna ännu längre, max 10 år. Vi använder uppgifterna för att genomföra vårt uppdrag att leverera en resa och/eller tilläggstjänster som du som kund beställt. Det kan även innefatta uppgifter om kontakter med dig och Celestyal Cruises Scandinavia med information om frågor och klagomål.  Vi kan även använda personuppgifter där lagar och förordningar kräver detta, ex gällande säkerhet.

Vi kan använda personuppgifter för att förbättra servicen samt för marknadsundersökningar, kundanalyser och statistik. Vi kan även använda dina uppgifter för att ge dig olika erbjudanden om tjänster och produkter från Celestyal Cruises Scandinavia om du ej motsatt dig direkt marknadsföring.

Celestyal Cruises Scandinavia är ansvarig för personuppgifterna och den som önskar information om vilka uppgifter som finns lagrade kan skriftligen ansöka om detta via [email protected] Detta registerutdrag lämnas en gång per år vid förfrågan. Det kan hända att dina personuppgifter kan behandlas utanför EU och EES beroende på resmål.

Genom att du lämnar dina personuppgifter så godkänner du att Celestyal Cruises Scandinavia behandlar dina personuppgifter enligt ovan ändamål. Du kan välja att återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på [email protected].