Upplevelser ombord

Medelhavet ska upplevas med alla sinnen och det ska kännas så fort du kliver ombord våra fartyg.  En kryssning är inte bara en resa utan det är ett sätt att uppleva Grekland. Ombord våra fartyg möter du vår serviceinriktade personal, bor i mysiga och bekväma hytter och självklart njuter av underhållningen som pågår non-stop.  Välkommen till ditt egna äventyr!

Cabin

Komfort ombord Bekvämt boende

Våra hytter är bekväma, rymliga och designade för att skapa en avslappnad upplevelse ombord. Vi vill att du ska känna dig som hemma och vår personal ser till att du har allt du behöver, när du behöver det..

vin mat glas provning

Måltider Kulinariska höjdpunkter

Gör dig redo för en resa som kommer kittla dina smaklökar. Från frukost till middag så serverar vi äkta Medelhavskost i sin renaste och mest smakfulla form med fokus på lokala ingredienser och färska råvaror.

entertainment nightclub

Underhållning Alltid nåt spännande på gång

Semester är glädje, underhållning och skratt! Därför är dagarna ombord fyllda med aktiviteter för alla olika smaker. Lär dig dansa salsa, pröva din tur i kasinot, svalka dig i poolen eller träna i gymmet. Våra aktiviteter är ett utmärkt sätt att umgås både med de människor du trivs med och kanske även träffa nya vänner!

Celestyal Cruises IMG_0052

Tilläggstjänster Skäm bort dig på semestern med det lilla extra

Skäm bort dig på semestern och unna dig lite lyx på din resa över Medelhavet. Det finns skönhetssalonger, frisörer, spa och fotografer ombord som står redo att lösa alla behov och skapa fler magiska ögonblick. Alla nedan tjänster kan du köpa ombord medan utflykter kan bokas via mina sidor Koppla upp dig mot vårt Wi-Fi När…

Environment spa relax

Fira speciella ögonblick

Speciella tillfällen handlar bara om att fira. På Celestyal Cruises erbjuder vi ett brett utbud av jubileumspaket ombord för att fira ditt speciella tillfälle; förnya bröllopslöften, födelsedagar, jubileumstårtor, smekmånadspaket, champagne under stjärnorna och många fler. Samtliga paket kan du beställa ombord, kontakta receptionen.