Kryssa Kuba 7-dagar

En kryssning till Kuba är en livfull, spännande och äkta upplevelse och en resa att minnas

Vår 7 dagars all inclusive kryssning tar tillvara på din upptäckarglädje, färgar dina känslor och berör alla dina sinnen på ett sätt som bara Kuba kan. Medan vi kryssar längs den vackra och exotiska ön Kuba, stiger vi iland på legendariska städer som Havanna, Cienfuegos m fl. Det är en resa genom frodig natur, fantastiska stränder och passa på att fira livet med kubansk musik, dans och mat.

En kryssning till Kuba är som en dröm. Låt oss göra det till din verklighet.

 • Dag 1 Måndag

  Havanna

  Havanna city

  Havanna dag 1

  Celestyal Crystal anländer på förmiddagen och ligger sedan kvar i hamnen till tisdag kväll. Bokar ni kryssning med flyg kommer ni att anlända i Havanna och spendera ett par timmar under första dagen här. Vi checkar in i våra hytter och övernattning sker ombord på fartyget för att kunna njuta av ytterligare en dag i Havanna.

  Staden med 2 milj invånare är en av de historiskt största städerna i den nya världen. En resa tillbaka i tiden visar en kombination av kolonialism, kapitalism och kommunism, allt i en enda stad.

  Läs mer om Havanna och spännande utflykter

 • Dag 2 Tisdag

  Havanna Avgång 22:00

  Havanna city

  Havanna dag 2

  En heldag i Havanna innan vi startar kryssningen mot nästa på kvällen. I din kryssning ingår en heldagsutflykt, Havanna City tour som ger en bra inblick i staden med över 2 milj invånare

  Läs mer om Havanna

  Efter dagens äventyr kliver vi ombord fartyget och beger oss till  yttre däck för ett välkomsttal och party med Mojitos och Cuba Libres. Här träffar du våra guider, lärare och personalen ombord som ger en presentation av kommande vecka och berättar hur det fungerar praktiskt ombord.

  Vår middag är en välkomstmiddag som bjuder på en mängd traditionella kubanska rätter. Kubansk mat är en mix av sydamerikanska och karibiska recept och är resultatet av en unik och smakfull blandning av många kulturella influenser. Vi sätter stort värde i att kunna ge en genuin matupplevelse ombord och medan du reser runt Kuba. Njut av en härlig middag tillsammans med dina reskamrater innan det är dags att gå upp på övre däck för att vinka medan vi lämnar hamnen i Havanna.

 • Dag 3 Onsdag

  Ute till sjöss

  Crystal at sea

  En utmärkt möjlighet för dig att njuta av vårt kännetecken, gästfrihet, kundservice och underhållning ombord. Ta dig tid och lär känna fartyget medan vi kryssar från Havanna mot hamnen i Cienfuegos. Underhållning och musikframträdanden, mat i våra restauranger, motionsprogram, spel, handarbeten, språklektioner och tävlingar – det finns alltid något som passar för alla. Slappna av och låt Celestyal Crystal skämma bort dig. Vad du än hittar på, glöm inte att avsluta kvällen på något av våra promenaddäck där du kan njuta av den romantiska stjärnhimlen.

 • Dag 4 Torsdag

  Cienfuegos Ankomst 07:00 / Avgång 15:00

  Cienfuegos hero

  Cienfuegos, staden vars namn betyder hundra eldar, syns på långt håll när vi närmar oss land.  Långa vidsträckta strandpromenader, palmer som svajar i den ljumma vinden och enastående kupolliknande herrgårdar väntar på att upptäckas. Cienfuegos som ligger på Kubas södra kust är en omtyckt historisk och glamorös destination.

  Läs mer om Cienfuegos

 • Dag 5 Fredag

  Montego Bay

  Montego Bay view

  Värm dig i solen och låt alla problem bara försvinna i det klarblå vattnet och de frodiga bergen som omger Montego Bay. Staden är välkänd för att vara en partystad men kan även vara så spännande eller avslappnade som de aktiviteter du väljer att göra. Ta en runda golf, upptäck taxfree shopping eller botanisera bland lokalt producerat hantverk på marknaderna. Prova att göra en utflykt till ananas plantagen, konstgallerier, parker eller dansa till ett exotiskt reggaeband.

  Läs mer om Montego Bay

 • Dag 6 Lördag

  Santiago de Cuba

  Santiago de Cuba

  Inklämd mellan Sierra Maestras toppar och det karibiska blå vattnet ligger Santiago de Cuba –en plats med en livfull och tropisk atmosfär. På väg in mot hamnen passerar vi de kända murarna av Castillo San Pedri de la Roca och här skymtar även Cubas första katedral.

  Strosa längs sluttande och slingrande gator, omgivna av byggnader både i nyklassisk och barock stil och inandas stadens äkta och autentiska kultur och charm. Det går att räkna alla historiska platser som utgör Kubas turbulenta historia såväl som folkets hängivelse till dans och musik.

  I kryssningen ingår en heldagsutflykt Santiago i panoramavy men vill du hellre upptäcka staden på egen hand så finns det många möjligheter.

  Läs mer om Santiago de Cuba

 • Dag 7 Söndag

  Ute till sjöss

  Crystal at sea

  En utmärkt möjlighet för dig att njuta av vårt kännetecken, gästfrihet, kundservice och underhållning ombord. Ta dig tid och lär känna fartyget medan vi kryssar från Santiago de Cuba mot hamnen i Havanna. Underhållning och musikframträdanden, mat i våra restauranger, motionsprogram, spel, handarbeten, språklektioner och tävlingar – det finns alltid något som passar för alla. Slappna av och låt Celestyal Crystal skämma bort dig. Vad du än hittar på, glöm inte att avsluta kvällen på något av våra promenaddäck där du kan njuta av den romantiska stjärnhimlen.

 • Dag 8 Måndag

  Havanna Ankomst 08:00

  Havanna city

  Vi anländer tillbaka till hamnen i Havanna och avslutar vår kryssning. Förhoppningsvis har du många magiska ögonblick och upplevelser i minnet och kan njuta en stund innan flyget tar dig tillbaka till de nordiska breddgraderna.

  Läs mer om Havanna

  Visst låter det härligt? Läs mer om våra Kuba kryssningar och boka ditt kubanska äventyr  redan idag

   

Exotiska Söderhavet Kryssa 7 dagar

4 destinationer

Från Havanna

Se resrutt

till Havanna, Cienfuegos, Montego Bay, Santiago de Cuba

Tyvärr finns det inga resor på utvalt datum

När du bokar resa med flyg, så avgår flyget minst en dag före den valda kryssningens avgång. Så slipper du stressa och är framme i god tid!

Resenärer

Laddar

Behöver du hjälp? Läs vår

Frågor och svar

eller skicka ett meddelande

Ankomst:
07:00
Avgång:
15:00