Våra temakryssningar

Filoxenia betyder gästfrihet och det är ett av Celestyal Cruises kärnvärden som vi bygger vår verksamhet på.   Vi är stolta över att erbjuda den bästa upplevelsen av Grekland och genom våra temakryssningar får du smaka, känna och uppleva mer av Medelhavet! Välj din egen favorit och följ med på  minnesvärda ögonblick.

Själva temat gäller under en period och då finns det aktiviteter ombord som är fokuserade på sommarfestival eller mat. Det är ingen separat kryssning du bokar utan de aktuella kryssningarna under ex maj- juni innehåller olika delar av sommar och festival.

antikt mynt

Vårt grekiska kulturarv Mar-maj och sept-nov 2017

Följ med på en resa i Greklands kulturarv som främst består av grekisk kultur och matlagningskonst. Under våra utflykter kommer du att få uppleva olika antika och historiska platser medan maten och måltiderna ombord är en helt annan upplevelse. Vi tror på att kombinera ihop dessa två under våra temakryssningar som vi fyller med aktiviteter…

entertainment nightclub

Grekisk sommarfestival Jun– aug 2017

Sommar och festivaler är två ord som verkligen är sammankopplade.  Vi har underhållning för alla åldrar året runt på våra fartyg men på sommaren laddar vi lite extra. Vi har lite extra fokus på liv och fest med aktiviteter för alla resenärer.

_MG_6000

Återblick av temakryssningarna 2016

Vårt tidigare koncept av temakryssningar utvecklades till en ny holistisk dimension där varje kryssning hade ett tema ur det grekiska livet. Vi delade upp säsongen i tre olika perioder, kultur, underhållning och gastronomi där varje del berättade sin historia om Grekland.