Grekisk sommarfestival

Jun– aug 2017

Sommar och festivaler är två ord som verkligen är sammankopplade.  Vi har underhållning för alla åldrar året runt på våra fartyg men på sommaren laddar vi lite extra. Vi har lite extra fokus på liv och fest med aktiviteter för alla resenärer.

Summer festival theme cruises

Toner från alla regioner - grekisk folkmusik

Att kryssa med Celestyal Cruises är en resa genom destinationer och magiska platser men det är även en resa med toner från alla regioner. Vi har bjudit in  Mr Thanasis Polykandriotis en av världens mest kända bouzouki solister och kompositörer. För er som inte känner honom så har han gett konserter över hela världen och deltog i öppningsceremonin för OS i Aten 2004.  Där uppträdde han med sin bouzouki tillsammans med sin orkester ” Oi Epomenoi” (the next ones)

Mr Polykandriotis har spelat ombord sedan 2015 tillsammans med sina professionella musiker och dansare. Denna säsong deltar han under ett antal kryssningar och bjuder på grekisk folkmusik och dans precis som förr. Gör dig redo att dansa som så många gäster gör! Vi törs lova en oförglömlig kväll!

Theme cruise, dance party, festival

Festa och dansa på grekiskt vis

Älskar du att dansa? Under våran sommarfestival så brukar folk i olika åldrar och nationaliteter samlas och uppleva sommarens höjdpunkter tillsammans. Gör dig redo med dansskorna och håll takten till kända gästartister och DJ:s från några av de populäraste radiostationerna i Grekland. Passa på att träffa våra gästartister, ta en selfie eller be om en autograf innan du gör dansgolvet osäkert.  Festa och dansa som en äkta grek!

THeme cruise, festival, moon party, greece, grekland

Magisk månfest

Tänk så många sånger det finns som handlar om månen och tänk så många historier och ögonblick som delats under dess sken. En fullmåne under sommaren i Grekland är verkligen något helt unikt.  Just denna sommar kommer vi att ha fullmåne den 9 juli och den 7 aug 2017 och då anordnar vi två månfester under den grekiska himlen. Lyssna på härlig musik om bord med våra grekiska DJ:s på däck, drick härliga cocktails under den klara himlen. Vi törs lova att det är då sommaren är som bäst i Grekland.

theme cruises, festivall, science, teknik, experiment

Experiment på ett kul sätt 

Vetenskap och teknik kan vara både underhållande och roligt! Du befinner dig ju i landet där kända vetenskapsmän som Demokritus, Arkimedes och Pytagoras en gång levde. Vad är väl mer passande än en kryssning där vi genom interaktiva aktiviteter och experiment med vardagliga saker tar oss in i teknikens värld och gör nya upptäckter? Vi studerar hur himlen kan bli en fantastisk lektion i stjärnornas magi och vi ser hur teknik och drinkar kan blandas till fantastiska resultat. En unik och spännande kryssning för alla kunskapstörstande!