Samos 4×4 äventyr

Reslängd: Halv dag

 

På denna halvdagsutflykt får du en uppiggande tur genom öns kända natur med frodiga skogar, branta bergsvägar och kristallklart vatten. Vi börjar vid hamnen i Vathi, som är öns största stad och börjar den spännande resan genom Malagaris rika granskogar.  Den svala luften när man kommer högre upp på berget och vägen, som är fantastiskt vacker, är friskt och återupplivande för både kropp och själ.

Turen fortsätter till byn Kokkari, där du får uppleva den charmiga hamnen, kullerstensgatorna och de berömda stränderna, där surfare från hela världens samlas.

Upptäcksfärden fortsätter mot Samos naturskatter när vi åker genom  ”Valley of Nightingales” och följer de slingriga vägarna, kurva efter kurva genom den  dalgången. Under resan får du en fantastisk panorama vy över dalen, grönskan och de höga klipporna som tornar upp sig ovanför. Magiska ögonblick!

Vi avslutar med ett stopp på den unika Potami stranden där det inte bara finns kristallklart vatten men också möjligheten att se, höra och simma precis bredvid ett spektakulärt vattenfall – Potami Waterfall. Passa på att ta en simtur innan utflykten avslutas och vi återvänder till båten.

Längd: 3 h

Utflykt Samos

4×4 äventyr

samos utflykter

  På denna halvdagsutflykt får du en uppiggande tur genom öns kända natur med frodiga skogar, branta bergsvägar och kristallklart vatten. Vi börjar vid hamnen i Vathi, som är öns största stad och börjar den spännande resan genom Malagaris rika granskogar.  Den svala luften när man kommer högre upp på berget och vägen, som är…

Behöver du hjälp? Läs vår

Frågor och svar

eller skicka ett meddelande