Milos Milos fantastiska stränder

Reslängd: Halv dag

Milos är välkänd för sin långa och vackra kustlinje och det djupblå vattnet som omringar ön. Här finns över 75 stränder som alla är olika i både sand, färg och textur vilket ger många spännande och varierande upplevelser. På denna busstur åker vi längs kustremsan tills första stoppet, Paleochori Beach, på öns södra udde.

Paleochori beach kännetecknas av turkost vatten och oväntade färgskiftningar i stenformationerna runt stranden gör den extra minnesvärd (å fin att fotografera)

Vi avslutar resan med att stanna vid Sarakiniko beach som ligger på norra kusten. De vulkaniska stenarna har formats av vind och vatten och bildat spännande naturskulpturer och ger en spännande bild av det månlika landskapet. Det är svårt att hitta nåt liknande som skapats av naturens krafter under många århundraden.

Längd ca 4 h.

Utflykt Milos

Milos fantastiska stränder

Milos fantastiska stränder

Milos är välkänd för sin långa och vackra kustlinje och det djupblå vattnet som omringar ön. Här finns över 75 stränder som alla är olika i både sand, färg och textur vilket ger många spännande och varierande upplevelser. På denna busstur åker vi längs kustremsan tills första stoppet, Paleochori Beach, på öns södra udde. Paleochori…

Behöver du hjälp? Läs vår

Frågor och svar

eller skicka ett meddelande