Samos Panoramavy över Samos

Reslängd: Halv dag

SAM -07

Samos är en ö med många sevärdheter och här har vi samlat alla höjdpunkter under en och samma bussresa. Turen startar i Vathi (Samos stad) där vi upplever den historiska hamnen och de nyklassiska byggnaderna som omger de slingrande små gatorna. Vi stannar till på en vingård på väg mot byn Kokkari som ligger på norra delen av ön. Var beredd med kameran när vi når denna vykortsliknande lilla by omgiven av turkost vatten och branta berg i bakgrunden.

Till sist återvänder vi tillbaka mot sydöstra delen av Samos och den populära hamnstaden Pythagoreio. Här kan man promenera bland kulörta fiskebåtar längs kajen och uppleva en av UNESCOS världskulturarv med sina antika ruiner och moderna tavernor längs vattnet. Det finns även tid att själv strosa runt, shoppa eller ta en kall drink i någon av stadens många caféer och barer.

Halvdag, ca 4.5 h

Utflykt Samos

Panoramavy över Samos

Excursions Samos

SAM -07 Samos är en ö med många sevärdheter och här har vi samlat alla höjdpunkter under en och samma bussresa. Turen startar i Vathi (Samos stad) där vi upplever den historiska hamnen och de nyklassiska byggnaderna som omger de slingrande små gatorna. Vi stannar till på en vingård på väg mot byn Kokkari som…

Behöver du hjälp? Läs vår

Frågor och svar

eller skicka ett meddelande