Santorini Spektakulära Oia Village på vulkankraterns kant

Reslängd: Halv dag

 

På utflykten till Santorini och Oia Village får du uppleva en näst intill fotogeniskt perfekt ö med många vackra vyer och romantiska platser. Vi passerar pittoreska byar som Firostefan, Imerovigli (även kallad Medelhavets balkong) och Megalochori omgiven av kända vingårdar. Vi gör ett fotostopp för att fånga upplevelsen och ögonblicket.

VI fortsätter köra längs vulkankraterns kant vilket bjuder på en panoramavy och hisnande utsikter. På avstånd ser vi öns huvudstad Fira, såväl som Thirassia, Palea och Nea Kameni – tre av öns fem öar som omger Santorini.

När vi kommer till Oia, tar vi en promenad längs de vita gatorna genom en labyrint av affärer, caféer, gallerier och hotell – alla byggda i kykladisk stil. Här får du även tid att njuta av världens mest fotograferade platser, den vackra solnedgången, shoppa smycken eller konst eller bara slappna av och njuta av Santorinis härliga atomosfär.

Utflykt Santorini

Spektakulära Oia Village på vulkankraterns kant

Celestyal Cruises Utflykt Santorini Oia

  På utflykten till Santorini och Oia Village får du uppleva en näst intill fotogeniskt perfekt ö med många vackra vyer och romantiska platser. Vi passerar pittoreska byar som Firostefan, Imerovigli (även kallad Medelhavets balkong) och Megalochori omgiven av kända vingårdar. Vi gör ett fotostopp för att fånga upplevelsen och ögonblicket. VI fortsätter köra längs…

Behöver du hjälp? Läs vår

Frågor och svar

eller skicka ett meddelande