Vår mission

Vi vill erbjuda våra resenärer en äkta och  personlig upplevelse av det allra bästa på varje resmål, allt från känsla, smak och kultur.  Vi tar dig till kända destinationer och undangömda, smultronställen i Medelhavet och Kuba med våra mellanstora  fartyg.  Följ med och vi lovar dig en oförglömlig resa!

När det gäller semestrar, så vet vi att själva resan är hälften av upplevelsen. Det är viktigt att din upplevelse både ombord och iland blir så fantastisk och underhållande som möjligt.

Olympia

Korta kryssningar Upptäck Grekland på 3, 4 eller 7 dagar

Vi är den enda reseoperatören som erbjuder kryssningar på Medelhavet under bara 3 eller 4 dagar. Med vår Ikoniska kryssning så upplever du två hamnar/destinationer per dag Den korta tiden ute till havs gör att du kan spendera mer tid på det som verkligen är betydelsefullt – våra destinationer och resmål.

Kreta kyrka ruin

Äkta grekisk kulturupplevelse Vårt kulturarv är vårt DNA

Det grekiska kulturarvet är del av vårt DNA och ska lysa igenom både på upplevelser ombord likväl som på våra spännande utflykter Med oss får du en resa som tar tillvara den lokala matkulturen baserad på lokala ingredienser och färska  råvaror som serveras med utsökta grekiska viner Vår genuina kunskap om de olika regionerna skiljer oss…