Om Celestyal Cruises

Välkommen till Celestyal Cruises

Celestyal Cruises är den enda kryssningsoperatören med hemmahamn i Grekland som kryssar Grekiska öarna och Kuba. Företaget har fem medelstora fartyg, där hög personlig service är en självklarhet. Varje kryssning fokuserar på att skapa en upplevelse av det äkta och genuina på samtliga destinationer och regioner som fartygen reser till.

Hållbarhet

Celestyal Cruises är djupt engagerade i hållbarhetfrågor och etiskt företagande. Företaget stöder de lokala kommunerna på de destinationer som vi besöker, särskilt inom området utbildning. Över 1000 studenter på öarna Milos, Patmos och Ios har deltagit i en kunskapsresa genom ett museum program sedan 2015.  Projektet är initierat av Celestyal Cruises för att skapa interaktiva utställningar från Herakleidon museet även ute på avlägsna platser så att eleverna kan lära sig om sambandet mellan vetenskap, konst och matematik. Utöver detta program så stödjer Celestyal Cruises kulturella men ej statliga organisationer såväl som att stötta entreprenörskap, utveckling av marina studenter samt sociala välfärdsfrågor, speciellt för barn.

ISO Certifiering

Celestyal Cruises är ISO certifierade enligt 9001/14001 standard efter en omfattande revision på två av fartygen samt huvudkontoret.  Detta innefattar hela verksamheten, management, teknisk personal och besättning. Den utfärdande myndigheten av ISO är DNV GL som är den största och mest respekterade organisationen inom den marina sektorn.

Utmärkelser

2016 vann företet den prestigefulla Editor’s Pick award från Cruise Critic UK, världens största kryssnings forum online i kategorin ” Best Value for Money” . Celestyal Cruises har även fått erkännanden genom Greek Tourism Awards (vann både guld och silver i fyra kategorier 2016), Efkranti Awards, HR Community Conference & Awards och var även finalist i  UK´s WAVE awards.