Varje ögonblick räknas

Samlar du på ögonblick? Det gör vi också. I våra kryssningsresor har vi samlat upplevelser av de mest spektakulära vyerna, idylliska byarna, historiska sevärdheterna, undangömda sandstränderna och mycket, mycket mer.

Vi lovar dig en oförglömlig resa där varje ögonblick räknas.

mat oliver

Vår mission

Vi vill erbjuda en unik upplevelse där våra resenärer får se, känna och smaka det bästa Grekland och Kuba har att erbjuda, genom en kryssningsresa full av genuina stunder. Med våra medelstora fartyg når vi fram mellan både stora och små öar, för att kunna ta våra resenärer till många av Medelhavets gömda smultronställen och Söderhavets gömda skatter. Läs mer om vår mission

Celestyal Cruises Nefeli

Varför Celestyal

Vår styrka är att vi erbjuder många genuina upplevelser, oavsett om du vill resa en hel vecka, eller endast en weekend. Vi kan Grekland, vi kan Kuba och ser fram emot att få visa dig alltifrån de mest kända sevärdheterna till de undangömda smultronställena.

När det gäller kryssningar vet vi att resan till destinationerna är halva nöjet. Därför garanterar vi även att din tid ombord på fartyget är full av trevliga och underhållande upplevelser.

Vi är stolta över våra många internationella utmärkelser, bland annat rankas vi i ”Cruisers Choice 2017” som bästa värde för pengarna, bästa utflykter och bästa underhållning. Läs mer om våra utmärkelser

Unika weekendkryssningar i Medelhavet

Förutom de etablerade och välkända 4- samt 7-dagars kryssningarna, är vi den enda kryssningsbolag som erbjuder resenärerna det bästa av grekiska övärlden på endast en weekend. Vi vet att många resenärer vill ta en kort semester, men ändå uppleva mycket. Därför har vi skapat weekendkryssningar, som snabbt har blivit populärt!

Med våra kortare kryssningar hinner du besöka två destinationer på en dag. Ta ett morgondopp från stranden vid en av öarna och njut senare av solnedgången på en annan ö. Den korta restiden mellan resmålen betyder att du får mer tid till det viktigaste – att uppleva den grekiska ö-världen. Läs mer om våra resor och destinationer

Vi kan Grekland!

Det grekiska kulturarvet finns i vår DNA och kan bäst upplevas genom våra spännande utflykter samt även utbildande workshops ombord.

Med oss får du en resa som kittlar dina smaklökar. Från frukost till middag serverar vi äkta Medelhavskost i sin renaste och mest smakfulla form med fokus på lokala ingredienser och färska råvaror.

Tack vare vår stora kunskap om de lokala regionerna och våra lokala kontakter som själva är uppväxta på öarna, kan vi ge resenärerna en riktig känsla av genuina Grekland.